T: +40 364 260 755   E: [email protected]

Stiri

Ştiri bursiere
miercuri, 26 decembrie 2012 12:02:00

Ministrul Apărării: ”Am avut cel mai liniștit Crăciun din ultimii ani”

Toate drumurile naţionale şi judeţene au fost deszăpezite, iar alimentarea cu energie electrică în localităţile afectate de viscol a fost reluată, a declarat astăzi ministrul Apărării, Mircea Duşa, precizând că peste 30.000 de angajaţi ai ministerelor de resort precum şi din structuri locale au fost angrenate în ultima perioadă, la nivel naţional, în acţiuni de deszăpezire şi salvare de vieţi omeneşti.
  ( Capital.ro)
Revista Capital
Ştiri bancare
miercuri, 26 decembrie 2012 11:25:11

”Trimestrul fraudelor bancare” se apropie de sfârșit. Ce va urma?

Ultimul trimestru al anului 2012 a adus scandaluri privind fraude la mai multe bănci. Mai exact, lunile noiembrie şi decembrie ale acestui an au fost pline de informaţii cu privire la fraudele din sistemul bancar identificate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).
  ( Capital.ro)
Revista Capital
Alte ştiri economice
miercuri, 26 decembrie 2012 11:03:00

Economia SUA, din nou în pericol. Obama își scurtează vacanța

Preşedintele Barack Obama îşi va scurta vacanţa de Crăciun pe care o petrece în Hawaii şi intenţionează să revină la Washington miercuri seară pentru a grăbi negocierile politice prin care se încearcă evitarea aşa-numitului ”zid bugetar” transmite Associated Press.
  ( Capital.ro)
Revista Capital
Alte ştiri economice
miercuri, 26 decembrie 2012 10:52:00

Patrimoniul cinematografic european riscă să fie pierdut, în lipsa digitalizării

Majoritatea instituțiilor care administrează patrimoniul cinematografic european nu s-au adaptat încă la revoluția digitală și nu pot încă să păstreze filmele în format digital, iar rezultatul direct al acestei situații este că publicul larg nu are acces la o mare parte din patrimoniul cinematografic european, arată un raport al Comisiei Europene.
  (Nicoleta Bănilă)
Revista Capital
Alte ştiri economice
miercuri, 26 decembrie 2012 10:12:00

Ce afaceri face Dracula în România

Mai multe firme din România au în componenţa numelui Dracula. Brandul, de care România se poate folosi pentru promovarea turistică, a fost anul acesta readus în discuţie.
  ( Capital.ro)
Revista Capital
Alte ştiri economice
miercuri, 26 decembrie 2012 10:05:00

China pune astăzi în funcțiune ”cea mai lungă linie de tren de mare viteză din lume”

China a prezentat sâmbătă cea mai lungă linie de tren de mare viteză din lume şi cea mai avansată din punct de vedere tehnic, care va fi pusă în funcţiune, astăzi, între Beijing şi Canton, orașe despărţite de 2.298 de kilometri. Proiectul reduce de trei ori timpul de transport între cele două metropole, relatează France Presse.
Alte ştiri economice
miercuri, 26 decembrie 2012 9:52:00

Poliția, cu ochii pe anvelopele de iarnă: 240 de sancțiuni doar înainte de Crăciun

Aproape 240 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate luni în filtrele rutiere instituite de poliţişti pentru verificarea în trafic a autovehiculelor din punct de vedere al echipării pentru sezonul rece, a anunţat IGPR.
  ( Capital.ro)
Revista Capital
Alte ştiri economice
miercuri, 26 decembrie 2012 9:25:10

Britanicii știu să facă profit: 9 mld. cheltuite, 20 mld. încasate

Marea Britanie a cheltuit aproape 9 miliarde de lire sterline (14,42 miliarde dolari) pentru Jocurile Olimpice de la Londra, care s-au bucurat de o strălucire şi un succes pe măsură.
  ( Capital.ro)
Revista Capital
Alte ştiri economice
miercuri, 26 decembrie 2012 9:02:00

Brazilienii se tem de Cupa Mondială: „va genera corupție”

Campionatul Mondial de Fotbal ce se va organiza în Brazilia în 2014 va favoriza acte de corupţie, potrivit opiniei exprimate de 76 la sută dintre brazilieni în cadrul unui sondaj de opinie difuzat marţi de institutul Datafolha, transmite EFE.
  ( Capital.ro)
Revista Capital
Ştiri bursiere
marți, 25 decembrie 2012 23:55:05

Cel mai bun clip publicitar pentru mașini: Honda Accord

Revista britanică AutoExpress a dat publicității rezultatele unui sondaj realizat împreună cu cititorii săi. Aceștia au decis că impactul cel mai mare asupra publicului a fost realizat de un spot pentru Honda Accord. Unul care a rulat și în România.
  ( Capital.ro)
Revista Capital