T: +40 364 260 755   E: [email protected]

Fondul de investiții alternative cu capital privat Smart Money este constituit ca un fond de investiții alternative înființat pe bază contractuală, destinat investitorilor profesionali, de tip deschis și este încadrat în categoria F.I.A. cu capital privat având caracteristicile generale definite prin Legea nr. 243/2019 și de Regulamentul A.S.F. nr. 7/2020, în sensul ca investeste in active cu grad ridicat de risc.


Inițial, Fondul de investiții alternative cu capital privat Smart Money a fost înregistrat în Registrul public al ASF în calitate de A.O.P.C. sub denumirea de Fondul Închis de Investiții Equity Invest, prin avizul ASF nr. A/19/09.04.2014. Ulterior, denumirea acestuia a fost schimbată în Fondul Închis de Investiții Smart Money.


Fondul de investiții alternative cu capital privat Smart Money (fostul Fond închis de investiții Smart Money) a fost autorizat în calitate de Fond de Investiții Alternative destinat investitorilor profesionali (FIAIP) prin autorizația ASF nr. 215/11.10.2021. Este înscris în Registrul  A.S.F., în cadrul Secțiunii 9 - Fonduri de investiții alternative, Subsecțiunea 2 - Fonduri de investiții alternative destinate investitorilor profesionali stabilite în România (FIAIP), sub nr. CSC09FIAIP/120010.


Pentru mai multe informații despre FIAIP Smart Money, contactați societatea de administrare sau logați-vă cu user-ul și parola alocate.