T: +40 364 260 755   E: [email protected]

Acceptarea condiţiilor

Prin accesarea acestui site web şi/sau a oricărei pagini a acestuia sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii de utilizare nu accesaţi acest site.

Descrierea serviciilor

SAI Broker SA pune la dispoziţie informaţiile din acest site web în scop informativ general şi nu garantează pentru exactitatea lor la un moment dat, deşi va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informaţiile să fie exacte.

Neangajarea răspunderii

SAI Broker SA nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informaţiilor prezentate în acest site web (altele decât acele informaţii pe care SAI Broker SA trebuie să le publice pe site-ul propriu ca urmare a activităţii de administrare desfăşurate respectiv cele publicate datorită unor legi şi regulamente în vigoare).

SAI Broker SA nu garantează în niciun fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informaţiilor sau al materialelor cuprinse în acest site. SAI Broker SA nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informaţiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informaţii prezente pe site.

SAI Broker SA nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul vreunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ.

Reguli generale

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informatiile continute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoţite de niciun fel de garanţii, explicite sau implicite.

Limitări de ordin tehnic

SAI Broker SA nu îşi asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Încheierea acordului

SAI Broker SA îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa acest lucru în prealabil, prin urmare sunteţi rugat să revedeţi în mod regulat această secţiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.